El nou tràiler de Spider-Man: Homecoming

Ariza

Dimecres 24 de maig

Sens dubte el debut de Tom Holland com a Peter Parker/Spiderman a Captain America: Civil War va ser un dels esdeveniments més importants de l'UCM (Univers cinematogràfic de Marvel), que va tenir lloc l’any passat i que ens va deixar un Spider-Man fidel als còmics, gràcies a la col·laboració entre Marvel i Sony.

Doncs bé, fa unes hores, Spider-Man: Homecoming té nou i darrer tràiler oficial, on podem confirmar que la pel·lícula ens mostrarà els esdeveniments previs a la batalla de Civil War i com Peter Parker adapta la seva vida a la d’un superheroi després de ser mundialment conegut, amb Tony Stark (Iron Man) com a mentor i creador de la seva disfressa.

En el tràiler podem veure també noves imatges de la tecnologia dels dos enemics de la pel·lícula, Shocker i Vulture, que connecta directament amb la primera pel·lícula d’Avengers.

Sens dubte Tom Holland es posiciona per a ser un dels millors Spider-Man que hem vist al cinema. La pel·lícula s’estrenarà a casa nostra el 28 de juliol, tot i que en altres països la podran veure el 7 de juliol.

Què et sembla el nou tràiler?

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis