El final del Dash Berlin que coneixíem

Roger Soriano

Dimarts 19 de juny

Dash Belin en els últims dies ha sigut notícia perquè ha anul·lat algunes actuacions. A mesura que han anat passant els dies, s'ha descobert què és el que ha passat. Segons explica el portal  YourEdm, en una nota de premsa que ha enviat, el discjòquei Jeffrey Sutorius ha deixat de ser Dash Berlin.

Primer de tot, cal destacat que Dash Berlin no és un sol home, sinó un trio d'artistes on la cara coneguda és la de Jeffrey Sutorius, que és el noi de la fotografia que encapçala l'article. El que ha passat és que l'agència del grup, Vanderkleij, ha registrat el nom de Dash Berlin en els dos dels membres de la banda que no són tan coneguts, i el que sí que ho és, l'han deixat de banda.

Després d'uns dies de silenci a les xarxes, Sutorius, la cara coneguda, ha parlat i ha dit que no ha pogut publicar res perquè l'han bloquejat dels comptes amb el perfil de Dash Berlin. Ha explicat des del seu punt de vista com ha succeït el conflicte i que els seus metges li han recomanat que per la seva salut s'ho prengui amb calma.

Jeffrey Sutorius ha dit això:

"A través d'aquesta declaració us informo que a finals de maig vaig tallar els meus llaços amb l'Agència Vanderkleij, Sebastiaan Molijn i Eelke Kalberg (administradora de Dash Berlin). El motiu de la finalització de la relació és la mala administració en els darrers anys i desconeixent els meus interessos. Recentment vaig descobrir que Molijn i Kalberg juntament amb l'Agència Vanderkleij van registrar el nom 'Dash Berlin' en el seu nom. No em vaig adonar que, com a tal, no seria possible que jo treballés sota el meu nom de Dash Berlin. Vaig demanar als meus advocats que presentessin aquest assumpte davant el tribunal, perquè aquesta qüestió es resolgui. Tot això ha tingut una influència negativa en la meva salut, i se m'ha aconsellat que ho faci amb tranquil·litat. Hauria preferit anunciar-ho a través dels meus canals de mitjans socials. No obstant això, després d'acabar la relació, el meu accés als comptes de les xarxes socials estava bloquejat. Espero que tot això es pugui resoldre ràpidament i que pugui seguir funcionant. M'encanten els meus fans i espero que entenguin ".

Jeffrey Sutorius (Dash Berlin)

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci
Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.