El "dance" en els Grammy

Redacció

Dilluns 29 de gener

La matinada passada es van lliurar els Grammy, considerats els premis Oscar de la música. Aquest 2018 la cerimònia ha celebrat el seu 60 aniversari, una edició que ha tingut Bruno Mars com a protagonista principal, que ha aconseguit 6 premis.

El dance i la música electrònica han tingut un any més la seva representació amb tres categories: Millor enregistrament dance, Millor Àlbum Dance Electrònic i Millor remix. Els guanyadors han estat LCD Soundsystem per "Tonite" com a millor tema dance, els incombustibles Kraftwerk amb "3-D The Catalogue", considerat el millor àlbum dance electrònic del 2017 i Dennis White per la seva remescla del tema "You move" del grup britànic Depeche Mode.

El reconeixement del dance com a estil propi continua sent un debat obert en el si de The Recording Academy dels Estats Units, tot i disposar de tres categories pròpies en la llista de premis, i ser una tendència més que consolidada a escala musical. De fet, va ser l'any 98, ara fa 20 anys, quan per primer cop es va lliurar un Grammy al millor tema dance, "Carry On", de Giorgio Moroder i Donna Summer.

Avui al Flaix History repassarem la història del dance als Grammy.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis