El cantó fosc de ser DJ, explica Oliver Heldens

Roger Soriano

Dilluns 16 d’abril

Oliver Heldens (FACEBOOK)
Oliver Heldens (FACEBOOK)

Moltes vegades pensem que la vida del discjòquei és resumeix als diners, dones, viatges i música. Però no és així, hi ha moltes pressions per part de les discogràfiques, els seguidors i, fins i tot, la que es pugui fer un mateix.

Oliver Heldens, un discjòquei que està dins del TOP 15 de la DJ MAG, ha compartit amb els seus seguidors un sentiment molt forts que ha afectat durament la seva carrera. El productor expressa que tot i que el 2014 va ser el millor de la seva trajectòria i que va superar per sobre de les espectatives les seves metes, "va arribar un moment que va explotar".

La sessió debut que va fer, poc després, a l'Ultra va ser el detonant per a la depressió que el va seguir durant força temps. Tot va passar perquè va adonar-se que ja no era un productor, sinó el fruit d'una marca. "No em sentia com un discjòquei de veritat i això m'estressava i em deprimia, tenia moltes preocupacions sobre el meu futur dins del dance", continua el DJ.

Per sort, d'aquesta experiència va treure motivacions i ara reflexiona que per "ens hem de caure per poder-nos aixecar". D'altra banda, podrem veure Oliver Heldens en els mesos vinents al Barcelona Beach Festival, l'edició que celebra el 5è aniversari de l'esdeveniment.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis