Dulceida, centre de polèmica per un viatge a Sud-àfrica

Roger Soriano

Dimarts 3 d’abril

@Dulceida (INSTAGRAM)
@Dulceida (INSTAGRAM)

A la frase "Un gran poder comporta una gran responsabilitat" s'hauria d'afegir "i ser influencer comporta ser criticat". Perquè cada setmana descobrim alguna polèmica relacionada amb gent que són el centre de les xarxes socials.

La catalana Dulceida ha marxat uns dies a Sud-àfrica i sembla que no està descansant gaire a gust perquè els seus  haters han sortit a l'atac. Fa uns dies la van criticar per uns stories que va penjar a Instagram on es veien un nens de la Ciudad del Cabo amb ulleres seves

La imatge va fer que la influencer fos trending topic a Twitter per moltes hores, a part d'una allau de crítiques que li recriminaven el seu postureig. Molts dels seguidors es mostraven contraris que en un espai que està declarat en sequera, ella es dutxés i a sobre pengés una fotografia.

Dulceida va respondre amb aquests tweets on es defensava. 

Potser no ho heu vist, però en el post on instava als seus seguidors que deixessin de ser ignorants, es va descomptar i va saltar del 2 al 4. Clar, les persones que van donar-se per al·ludides quan els definia com a ignorants, van sortir a l'atac i la convidaven que aprengués a comptar.

Finalment, va afegir el polèmic punt 3.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis