Don Diablo talla la seva relació amb ULTRA, per sempre

Ariza

Dimarts 13 de juny

Aquest cap de setmana va tenir lloc l’ULTRA Singapore, on estava prevista l’actuació de Don Diablo.

El fundador d’Hexagon va veure el seu horari trastocat per complicacions amb el seu vol que el portava des de Pequín, i consegüentment, no va arribar a temps per realitzar el seu set.

La sorpresa ha estat quan Don Diablo ha publicat un vídeo a la seva pàgina de Facebook, acompanyat del seu production manager i el seu tour manager, aclarint els fets del cap de setmana passat.

El Diablo Team ens explica que el seu vol es va complicar, però tenien la intenció que Don Diablo actués encara que fos menys estona de l’acordada.

La desagradable sorpresa va ser quan al seu tour manager li van arribar diferents missatges en què l’organització de l’ULTRA els deia que a partir d’aquell moment no hi eren benvinguts i que no els pagarien res del que havien acordat.

Arran d'això, Don Diablo ha decidit trencar el silenci, assegurant que el precari tracte de l’organització de l’ULTRA no és nou, i afirma que fa quatre anys que suporten una relació força dolenta, igual que molts dels grans discjòqueis que coneixen, pel fet de voler ser en els festivals de la marca ULTRA.

Què opines d’aquesta situació? Creus que algú més trencarà el silenci?

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis