Dia de DJ amb Angel Moraes

Redacció

Divendres 9 de març

Què millor que celebrar el Dia del DJ amb un dels grans noms de la història del house, Angel Moraes.

Angel Moraes va néixer a Brooklyn, Nova York. Porta més de dues dècades treballant com a DJ, productor, remixer i és reconegut com el "mestre de l'underground". El seu treball ha consistit no sols a crear produccions per a la pista de ball, sinó que també a buscar la perfecció en el so i en l'acústica dels clubs pels quals ha passat.

Inspirat per llocs de culte de l'escena del house, com el Paradise Garage, Angel Moraes és meticulós i perfeccionista. A principis dels 90 vam conèixer les seves primeres produccions, "Release yourself", "Heaven Knows", "The Cure" o "Welcome to the Factory", tema que va marcar un punt d'inflexió en la història del house amb un so no escoltat fins llavors.

Angel Moraes va decidir dissenyar el seu propi club, construir el seu propi sistema de so i per a això va buscar un lloc adequat. La ciutat escollida va ser Mont-real, el club es va dir Stereo. Els que han tingut l'oportunitat de visitar-lo diuen que és el club que millor sona del món.

A finals del 2012 es trasllada de nou a Nova York i estableix una connexió molt especial amb Barcelona, ciutat que ja va conèixer a principis de la dècada. A Barcelona comença a desenvolupar un projecte a la sala Carpe Diem, amb una residència d'estiu que es convertiria en un punt de partida cap a nous projectes

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis