Desmuntem els mites 'foodies' més estesos

Redacció

Dilluns 25 de març

És dolent escalfar el menjar al microones? // Font: UPSOCL.
És dolent escalfar el menjar al microones? // Font: UPSOCL.

Ni un refredat atura a l'Esther Vilalta, la nostra EAT Girl, que no ha faltat a la seva cita dels dilluns al Flaix Matí. Avui, per desmuntar algunes creences sobre aliments que tenim molt interioritzades però que són falses

Per exemple, quantes vegades hem sentit dir que alguns aliments aprimen? Gairebé tantes com que el sucre morè és millor que el blanc, o que els productes light no engreixen. Però tot i tenir-ho súper interioritzat, pot ser que no sigui del tot cert...

El mateix passa amb la creença que diu que no és bo escalfar els aliments al microones, ni menjar fruita per sopar. Sí, tots ho fem igualment, però hauríem d'estar preocupats?

L'Esther ens ha resolt tots els dubtes:

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci
Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.