Descobreix com pots anar al Tomorrowland de Bèlgica

Roger Soriano

Dijous 10 de maig

El festival Tomorrowland, que se celebra a Bèlgica durant dos caps de setmana consecutius, és considerat el millor festival de música electrònica del món. Per a l'edició de 2018 les entrades es van esgotar en un temps rècord. A hores d’ara, és pràcticament impossible aconseguir una entrada per viure en directe aquesta experiència única.

Però aquells que hagin comprat una entrada per assistir a UNITE With Tomorrowland Barcelona 2018 estan de sort: La seva entrada els pot portar a Tomorrowland! L'organització sorteja, entre aquells que hagin comprat una entrada abans del 31 de maig pel festival UNITE with Tomorrowland Barcelona que es celebra el 28 de Juliol del 2018, un viatge a Tomorrowland: dues entrades Full Madness per accedir al festival, vols d'anada i tornada i allotjament.

Els afortunats de UNITE with Tomorrowland Barcelona podran viatjar el 20, 21 i el 22 de juliol a Tomorrowland i després assistir a l'esdeveniment que es fa a la capital catalana, per culminar una experiència Tomorrowland totalment inoblidable. Aquells que pensen en comprar una entrada per UNITE with Tomorrowland, ara tenen més motius que mai, perquè la seva entrada els pot portar a Tomorrowland Bèlgica.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis