DayDream Festival obre les portes després d'estar aturat pel vent

Roger Soriano

Dissabte 31 de març

Imatge del DayDream Festival
Imatge del DayDream Festival

El DayDream Festival, després de moltes hores d'incertesa, obre les portes el segon dia.  El fort vent que hi ha hagut durant tot el dia ha fet valorar a l'organització què feien en aquesta jornada de l'esdeveniment.

En un post que han compartit a les diferents xarxes socials del festival, confirmaven que a les 21 h començaven les actuacions. Això sí, com que les acutacions han començat fins a unes 8 hores més tard del previst, l'horari dels artistes ha quedat una mica alterat

Aquest matí, quan el DayDream Festival havia d'obrir les portes, l'organització ha penjat un comunicat on explicaven que el festival començaria més tard pel vent, d'aquesta manera podrien valorar si la meteorologia canviava a millor. 

Asseguraven que volien primar per la seguretat dels espectadors, treballadors i artistes, degut a que l'espai on es celebra és molt obert i el festival té estructures metàl·liques força altes i pesades.

Més tard han publicat un altre comunicat on ho enderrerien tot una hora més, a les 7 de la tarda. Molts dels assistens han expressat la seva indignació quan a l'hora anunciada no hi hagut cap tipus d'informació des de l'organització.

Tot i això, centenars de persones han anat cap el Circuit de Barcelona-Catalunya per fer cua en cas que obrissin. Des d'allà, moltes persones també han dit que estaven completament desinformats. Aquarts de nou, ja han començat a sentir le proves de so i veure les d'il·luminació, una de les mostres que el festival continuava endavant.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis