David Guetta avui en fa 50! Per molts anys

Roger Soriano

Dimarts 7 de novembre

Avui al Flaix History celebrem l'aniversari d'en David Guetta. El DJ i productor francès celebra avui dimarts 7 de novembre el seu 50 aniversari.

Nascut a Paris, de pare marroquí, d'origen jueu, i mare belga, David Guetta va començar a treballar amb només 17 anys a locals com Le Broad, un lloc de referència a la Paris dels 80. La ràdio li va fer descobrir el house de Farley "Jackmaster" Funk i de seguida es va atrevir a barrejar els ritmes electrònics dels sintetitzadors amb les influències de la música de ball arribada dels Estats Units.

David Guetta es considera un dels impulsors del house a França. L'any 2002 va editar el seu primer treball "Just a Little More Love". Després van arribar "Guetta Blaster" al 2004, "Pop Life" al 2007 i el treball que el va consagrar definitivament, "One Love" al 2009. El single "When Love Takes Over" amb Kelly Rowland li va servir per guanyar un Grammy i vendre més de 5,5 milions de còpies.

La trajectòria de David Guetta al llarg dels darrers anys ha estat meteòrica. Considerat un dels millors DJs del planeta i treballant amb els icones del pop, ha arribat al cim de la popularitat. Un DJ convertit en gran estrella del pop que avui celebra el seu 50è aniversari.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis