David Casani, malalt de "dance"

Redacció

Dijous 18 de gener

Amb la història de David Casani potser s'identifiquen molts oients de Flaix FM. Ell es va vincular al dance gràcies a programes com el Swing Flaix i El que més trenca, fins i tot creant un sistema de retrucada per guanyar tots els concursos que es feien a la ràdio. Era un malalt del dance que amb el pas del temps trobaria el seu lloc com a DJ.

Professionalment va començar en treballar en diferents locals del Port Olímpic de Barcelona, per a passar després a ocupar la cabina com a resident de diferents afters de la zona de Castelldefels, com per exemple el Fritz. La sala Rosebud de Barcelona va confiar en ell durant tres anys més fins que el 2005 va treure la seva primera producció juntament amb Oliver Schmitz, Way of life, inclosa en recopilatoris com ara "Technics" i "Professional DJs". David Casani va ser redactor de la revista DJ One, dirigida per Nando Dixkontrol, i també va passar pel Departament d'Importació del segell Blanco y Negro.

Ara, el més curiós de la seva trajectòria és que va començar a punxar a casa amb walkmans, creant un sistema de pitch-control que li permetia mesclar compassadament cançons gravades prèviament en casset.

Avui ens explicarà la seva curiosa història al Flaix History.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis