Dany BPM al Flaix History

Redacció

Dimarts 9 de gener

Va formar part de la segona generació de DJs i productors que el moviment de la màkina i el progressive van fer sorgir al nostre país. Amb tan sols 15 anys es va convertir en el DJ resident de les sessions de tarda de la sala MOES, i després va passar per la cabina d'IMPACTE Sant Boi.

A finals de la dècada dels noranta hi ha un punt d'inflexió en la seva trajectòria com a DJ, després de guanyar el Concurs de DJs de Catalunya organitzat per la discoteca VIPS de Calafell. A més del premi, va aconseguir fer-se un forat com a convidat a les cabines de Scorpia, CHASIS o LA FESTA, centres de culte per al dance.

Després de passar per PONT AERI i KONTROL Mataró, l'any 2004, Dany BPM arriba a ser resident de les sessions Decibelia vs CHASIS i un any més tard conquereix les terres de Ponent com a resident de SET4DOS Alguaire.

Durant diversos anys Dany BPM va estar lligat a Flaix FM, on va ser un dels DJs col·laboradors del programa Decibèlia Flaix presentat per Joan Cruz. Avui visita el Flaix History per recordar la seva història i parlar-nos del seu futur.

@elsielu / TRIBUT PONT AERI MANRESA
@elsielu / TRIBUT PONT AERI MANRESA

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis