Daft Punk faran la banda sonora d'aquesta pel·lícula de Disney

Roger Soriano

Dimarts 3 d’abril

Daft Punk tornarà a crear una cançó per a Disney. El portal DJ MAG explica que el duo de productors francesos crearan la banda sonora de la propera pel·lícula de Toy Story i que serà la quarta.

Encara no se sap quin serà l'argument de la nova entrega. Molts dels seguidors de la pel·lícula de Pixar van rebre la notícia amb molt d'escepticisme perquè la tercera tenia un final molt rodó i que tancava perfectament el cicle de les joguines que tenien vida. Però tot apunta que la productora vol continuar traient suc a aquesta història que els ha funcionat tan bé. 

Tot i que encara es desconeix quines peces faran, es parla d’un remix de la Cançó insígnia de Randy Newman, You’ve Got a Friend in Me. Toy Story 4 es podria estrenar l’estiu de l’any vinent.

La primera pel·lícula de Toy Story es va presentar el 1995 i va ser la pionera en l'animació digital de Pixar, una productora que estava dirigida, entre d'altres, per Steve Jobs. La crítica la va valorar molt bé, per exemple, a IMDb la van puntuar amb un 8,3.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis