Arriba el festival Sensation, la festa blanca

Roger Soriano

Dijous 10 de maig

El festival Sensation, conegut mundialment per ser un dels més elegants de la música electrònica, arriba a Madrid el proper 3 de novembre i serà l'escenari de la festa mundialment coneguda pel seu codi de vestimenta: tots els assistents van vestits de blanc.

"Sigues part de la nit, vesteix-te de blanc" és més que un eslògan. El blanc és el color de la festa, el codi de vestimenta i un homenatge a un dels fundadors de Sensation, Milers Stutterheim, que va morir tràgicament en 2000.

Nascut el 2000 a Amsterdam, Sensation es va celebrar durant quatre anys a la ciutat holandesa. Va ser a partir de 2005 quan va començar a donar la volta al món i Sensation va arribar a molts de països. L'espectacularitat dels escenaris, el so o la il·luminació són un dels majors atractius per als assistents. Des de fa anys, Sensation s'ha convertit en un fenomen mundial i aquest 2018 aterrarà a Madrid.

El festival és una experiència on es barreja la positivitat, el teatre i la sofisticació. És un lloc per escapar de la quotidianitat i per a persones amb ments obertes i actituds saludables.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis