Amazon fa enviaments de joguines sexuals gratuïtes

Roger Soriano

Dijous 15 de febrer

Us explicarem una notícia que arriba dels Estats Units que és entre graciosa i espantosa. El Daily Beast ha publicat que una senyora està rebent joguines sexuals d'Amazon i ella no les ha ni encarregat ni pagat.

Tot va començar quan va comprar a la botiga on-line una màscara per a la seva cara i, passats uns dies, va rebre un objecte diferent: un vibrador valorat en 25 dòlars. Però aquí no acaba la història. La senyora continua rebent diferents productes de la plataforma tot i que ella no els està encarregant.

La clienta ha contactat amb Amazon i ells diuen que no entenen què està passant. Però segons hem pogut veure en altres diaris americans, l'enviament de joguines sexuals gratuïtes no és un cas aïllat, ja que s'han registrat diferents casos als Estats Units i Canadà; en tots ells la companyia diu el mateix: no saben què ha pogut passar.

Un possible motiu, que fem nosaltres i ens llancem completament a la piscina, és que hi hagi alguna campanya al darrere, o de la marca de joguines sexuals o d'alguna pel·lícula que s'ha estrenat fa molt poc...

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis