Àlex del Amo visita el Flaix History

Guillem Cuní

Dimecres 16 de maig

Àlex del Amo és un DJ i productor de Girona que va arribar a l'escena dance sense fer soroll fa poc més d'una dècada, amb els seus propis somnis, però amb els peus a terra. El descobriment de Front 242, Nitzer EBB i el moviment EBM permet a Álex del Amo entrar en contacte amb la música electrònica i tenir clar que volia formar part de l'escena.

El 2005 edita la seva primera producció a través del segell Blanco y Negro. Tres anys més tard, arriba el seu primer èxit, "The Awakening", una referència de house progressiu que presenta a Àlex del Amo com un dels valors de l'escena de ball del país.

Durant l'última dècada ha editat més de 150 referències, treballant amb artistes nacionals i internacionals de la talla de Juliol Navas, David Tort, Robbie Rivera o el seu amic Les Schmitz. El projecte The House Rejects creat per Àlex del Amo al costat d'Oliver Schmitz, Micah The violinist i Joshua Micah va significar un gran pas endavant per a la seva projecció internacional, ja que el single "When The World Ends" va arribar a la posició 36 de la revista Billboard i va ser seleccionat com la sintonia d'una de les sèries més populars de la cadena nord-americana ABC.

Avui Àlex del Amo explica la seva història al Flaix History.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis