Així reaccionen dos gossos germans quan es retroben

Roger Soriano

Dijous 22 de febrer

Podríem arribar a dir que els animals triunfen encara més que els concursants d'Operación Triunfo, i mira que és complicat. La mostra està en què cada vídeo on surt un animal domèsctic, sempre es converteix en viral.

L'últim cas és el que comparteix aquesta usuària americana al Facebook i que va ser testimònia de l'escena. Segons relata, estava passejant pel Pike Place Market, a Seattle, quan va veure que dos gossos, que aparentment no es coneixien, van anar corrents l'un cap a l'altre. Les parelles que acompanyaven a les mascotes es van sorprendre per aquella reacció tan exagerada, però quan van parlar entre elles es van donar compte que els dos gossos eren germans i van venir junts de Rússia just feia un any.

Els animals, evidentment, es van reconeixer quan es van trobar. A més, tenien marques idèntiques que confirmaven que compartien sang. L'emocionant trobada va durar més de mitja hora. La testimoni afegeix, que quan va marxar del mercat, va sentir com els propietaris dels gossos intercanviaven números per a trobar-se una altra vegada.

El vídeo ja acumula prop de 3 milions de reproduccions.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis