Així funcionarà la venda d'entrades de Ticketmaster en un futur

Roger Soriano

Dilluns 7 de maig

Heu anat mai de concert i quan hi heu arribat us heu adonat que no portaveu les entrades a sobre? Ticketmaster i Live Nation estan treballant per associar-se amb Blink Identity perquè la gent pugui entrar als concerts a partir d'un reconeixement facial amb la finalitat de reduir les llartues cues que s'hi fan. Aquest nou sistema eliminaria l'ús d'entrades físiques.

En un informe que ha presentat Live Nation diuen que l'empresa Blink té "la té tecnologia de reconeixement facial d'avantguarda i que permet associar l'entrada amb una imatge".

Tot això obre molts fronts. Primer d'ells la funcionalitat, fins a quin punt pot ser segur aquest sistema? S'entén, que si tu compres una entrada per anar a un concert i t'asseguren que no cal que la portis a sobre i després hi ha un problema, què passaria en cas que el reconeixement facial no t'identifiqués? Per altra, hi ha la qüestió sobre la privacitat. En aquest cas, Ticketmaster haurà de tenir un sistema de seguretat molt potent per poder protegir tota la informació dels usuaris d'atacs informàtics.

En qualsevol cas, aquesta novetat encara s'està treballant i en el futur anirem descobrint més notícies del seu funcionament.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis