5 dels millors estudis de gravació

Roger Soriano

Dimecres 12 d’abril

Si ets fanàtic de la música o de la producció musical, aquesta notícia està dedicada a tu. Perquè hem recollit algunes imatges dels millors estudis de producció musical o dels més espectaculars. 

Hans Zimmer Music Lair

Potser no us ve al cap qui és Hans Zimmer, però ell és l'autor d'alguns temes que de ben segur sí que et sonen. Ell és el creador de la banda sonora de Gladiator o The lion king

Capital Studios

Frank Sinatra és un dels cantants que van passar per aquest estudi. Però no és l'únic, també ho han fet Oasis, Aaliyah i Daft Punk.

Rolling Stones Mobil Studio

Quina millor manera de crear música que passejar l'estudi de gravació! Aquesta és la unitat mòbil que va crear Mick Jagger, ho va fer perquè estava cansat dels estudis normals i va muntar-lo a casa seva. Així podia anar on vulgués amb l'estudi a coll.

Electric Lady Studios

El va crear Jimmi Hendrix després de tenir problema amb l'enregistrament d'Electric Ladyland. Només el va poder utilitzar quatre setmanes, ja que es va morir. L'estudi encara està en funcionament.

Trident Studios

Són uns estudis mítics situats a Londres. Ells van ser els responsables de descobrir Queen, i van gravar-hi uns quants àlbums. També s'hi van produir discos dels Rolling Stones, David Bowie o Lou Reed.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis