4 aplicacions per a fer esport

Roger Soriano

Diumenge 17 de setembre

4. Seven

Us fa mandra fer esport? Teniu una aplicació ideal per a vosaltres. Es diu Seven i proposa fer 7 minuts d’exercici intensiu al dia durant 7 mesos per a poder tonificar el cos, guanyar musculatura i perdre pes. 

Usuaris i professionals l’han criticada perquè diuen que 7 minuts no és prou temps per a fer esport. Per tant, els exercicis s’han d’allargar fins a 15 minuts.

Les activitats estan dirigides per un entrenador personal que t’anirà guiant. L’aplicació és gratuïta tant per a Android com per a iOs.

3. Runtastic

Si parlem de les aplicacions per a fer esport, hem de parlar de Runtastic. Enregistra les principals activitats físiques de l’usuari, com ara córrer, anar amb bicicleta o caminar; ho fa amb el GPS i aporta detalls com el temps que has fet, la quantitat de calories cremades, la velocitat i el ritme...

En la versió de pagament ofereix més informació, com la dificultat de les rutes i una veu que motiva. Runtastic està disponible per a tots els sistemes operatius.

2. Strava

Strava és una APP molt semblant a Runtastic: mesura l’activitat física que es fa amb bicicleta o corrent (running) i pot dir la freqüència cardíaca i el temps que es tarda a fer un tram determinat.

Però de les diferències i atractius que té són els “Segments”, uns trams que els usuaris han penjat a la xarxa i tothom hi pot tenir accés. Això serveix perquè els esportistes tant d’Apple com d’Android es puguin desafiar entre ells.

1. BMI Calculator

BMI Calculator mesura l’índex de massa corporal per a saber com estàs. El funcionament és molt senzill, has d’introduir les dades de l’usuari: pes, alçada i et dóna l’índex.

L’aplicació BMI Calculator la podreu trobar per a iOS; per a Android no està disponible, però n’hi ha de molt semblants, com una que es diu IMC Calculadora.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis