3 aplicacions per seguir el futbol

Roger Soriano

Diumenge 15 d’octubre

Mis Marcadores

Una APP molt completa per seguir els resultats de qualsevol esport, evidentment diu els dels partits de futbol, però també se centra en altres, com el tennis, el bàsquet, el criquet, els dards, el futbol platja… el que sigui.

L’aplicació és gratuïta, es pot descarregar en qualsevol sistema operatiu i pots configurar-la de manera que t’enviï notificacions d’algun partit en què estiguis interessat. Recorda'n el nom: Mis Marcadores.

OneFootball

OneFootball és una aplicació força senzilla, però aquesta és la seva virtut, que és tan fàcil d’usar que no té pèrdua. Quan la descarregues gratuïtament al mòbil, has de seleccionar els teus equips, les lligues i a partir d’aquestes opcions l’aplicació t’anirà presentant, a banda dels resultats, les notícies que hi giren entorn i evidentment l’agenda dels propers partits.

En l’Apple Store és una de les que té una puntuació més alta, 4,7 sobre 5 amb el distintiu que li dóna Apple com una de les més recomanades.

Resultados de Fútbol

Acabem amb Resultados de Fútbol, aquest és el nom de l’aplicació. Té una aparença que també és molt senzilla i clara a l’hora d'usar-la.

En l’App selecciones els teus equips i lligues i després t’ho mostrarà de intuïtivament. Una altra eina que ens agrada molt és que et mostra a quins canals de televisió ho pots veure. Resultados de Fútbol és gratuïta i està tant per a iOS com per a Android.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis