Talk Sessions

Flaix FM celebra els 25 anys d'història amb unes conferències pensades per tractar tots els temes relacionats tant amb la ràdio com amb el món de la música i les indústries relacionades. Aquests tallers els duran a terme els locutors i discjòqueis de la casa o professionals relacionats amb els temes a tractar.

A partir del dijous 20 de juliol i durant tot l'any de celebració d'aquest 25è aniversari, us anirem informant de totes les sessions que anem programant al Palau Robert. L'entrada a les conferències és gratuïta i us hi podeu apuntar enviant-nos les dades (nom, cognoms i telèfon de contacte) a flaixtalks@flaixfm.cat

21/09/2017
Talk Session amb l'escola EUMES

Iniciarem als assistents en el món de la producció musical utilitzant una eina que ja és present a moltes llars: "la tablet". Es tracta d'una de les eines interactives que millor pot ajudar familiaritzar-nos amb el món de la música. Treballarem amb FL Studio, i crearem unes bases que serviran per a què puguis fer-te una bona idea del que és el món de la producció musical actual a nivell professional, i testegis algunes de les eines que utilitzen els productors. Vine, i aprèn a produïr amb tablet!

20/07/2017
Talk Session amb Sergi Domene

Quins trucs i quines tècniques hi ha per a fer una sessió perfecta? El dijous 20 de juliol el DJ i locutor de Flaix FM Sergi Domene inaugura les "Flaix Talks" amb una conferència que tractarà tots els temes relacionats amb el món dels DJ. Un taller gratuït que està enfocat tant a discjòqueis novells com als que comencen a entrar en circuits professionals. Quines diferències hi ha entre el "roomdj", el "DJ de club" i el "DJ de Festival"? Quin software i quin hardware fan servir? Com es prepara una sessió? Aquests són alguns dels temes dels quals el DJ de DJs parlarà en aquest taller, que, a banda de seguir un format teòric, també tindrà una part pràctica.

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis