1 2 3
Mercedes incorpora el sistema de reconeixement de veu d’AppleMercedes-Benz es pot convertir en el primer fabricant d’automòbils a integrar la tecnologia d’Apple al sistema d’un vehicle. Segons confirma el portal Mashable, totes dues companyies estan treballant en un projecte per implementar el sistema de reconeixement de veu de l’iPhone 4S (el Siri) als automòbils Classe A de l’empresa alemanya. 

El programa, en fase de desenvolupament, es diu Drive Kit Plus i treballarà amb l’aplicació de Mercedes Digital DriveStyle per portar la pantalla de l’iPhone a la pantalla del sistema de navegació dels vehicles. Els conductors podran escoltar música, canviar d’emissora de ràdio, actualitzar l’estat de les xarxes socials i enviar missatges de text. I, fins i tot, es podrà controlar el sistema de navegació amb la pròpia veu.

El Drive Kit Plus tindrà preinstal·lades aplicacions com el Twitter i el Facebook, i els usuaris podran afegir i controlar moltes altres aplicacions a través dels seus telèfons d’Apple.

Està previst que aquesta nova funció es presenti oficialment al pròxim Saló de l’Automòbil de Ginebra.
flaixfm.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.